Wednesday, 24 April 2013

Gigih 'study' utk dpt feel

sbb ni 1st time MZ akan jejak kaki ke bumi OZ, so memang agak suspens and excited gitu..counting down the days gaklah..more or less sebulan jer lagi ni...

kebetulan semlm masa MZ attend course kat tmpt keje MZ, MZ dok sebelah colleague yg baru ajer cuti2 Sydney bln Feb yg lps..so khusyuk MZ layan her pics dlm her notebook...

then last nite..MZ khatam baca entries cuti2 sydney kat BLOG EDY...edy ni pro comper..dh travel merata dunnia (hasil comping tu!!!!)edy antara comper yg sgt byk menang and sgt konsisten menang non-stop esp gajet2 dan cash 5 angka!!!...contest yg MZ menang gi sydney, edy menang gi korea..memang fantastic lah!!

waaa his pics kat his blog semua superb!!ada dlm 6 -7 entries psl his cuti2 OZ



so check list MZ...sbb cuti2 sydney nanti awal winter..memang nak kena cari winter jaket yg cun--rasanya nak pinjam dgn my BFF ezz (mode save bajet gitu) hehheh and nak kena selongkar stor check winter jacekt mr hubby & boys masih ok ker tak...sbb dh lama pun kami balik dari notts (Apr 2011)...dh 2 thn pun..kot2 dh rosak semua jaket2 tu dlm kotak kat dlm stor umah me...

check list lain
nak kena buat research/googling psl tempat mknn halal, waktu solat..and nak kena pikir2 mana nak korek cash as pocket money utk kos shopping2 and mkn2 time cuti2 sydney

7 comments:

Wan Amira said...

i ada winter jacket yang boleh muat Ariff kalau u nak pinjam.. dari duduk lama dekat dalam wardrobe i.. im happy if u want to borrow.. :)

Fieda Zan said...

Selamat bercuti nanti...

CeqGu said...

wahhhh jelesnya cikgu....plan cikgu nak merasa musim bunga tak menjadi tahun ni huk huk huk...

Ezna said...

bestnya cuti2 oversea :-)

cikpia said...

selamat meng study!!!!!

mama tisya said...

bestnye p time winter...

ayu zarina said...

bestnya...harap satu hari nanti dapat cuti2 oversea dengan percuma!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails