Tuesday, 11 November 2014

Baju-bajan

baju-bajan?? alahai rosak plak bahasa...nak citer psl baju2 ajer pun..nama pun personal blog so entry ikut mood tuan punya blog ajer...lately selain suka beli pandora, suka beli baju jerrrr....

beli online ajer lah...bahaya betul shopping online sbb boleh jd uncontrollable esp kalau ternmpk bj yg kena dgn taste errr

yg ni beli kat FB group..siyes sgt comfy sbb chiffon kan and ngam2 sizenya, so besh bila pakai

yg ni pun beli kat FB group..baru dpt semlm..dh testing..meman ngam2 size MZ..siyes puas ati..lom posing2 lagi :)

yg ni dh dpt...beli kat POPLOOK..nama quirina lace blouse..bj lace ni, i suka lace wpun leceh nak pakai..tp alahai i beli size L tp mcm loose..musykil betul sizing poplook ni...tp tak return pun..pakai ajerlah...loose jd nampak sopan terlebey hahahah

 model poplook daaa..pic amik dari website poplook

7 comments:

Merlyn Hasshim said...

wanita dan shopping memang tidak dapat dipisahkan :D

AyuArjuna BiGoshh said...

pengsan tengok u soping hahahahaha

mama tisya said...

cantik2 dress & blouse tu...kita suka tgk tp tk pernh try sbb riso tk ngam size

Mama Zharfan said...

@merlyn : ya betul..agree 200% heheh

@ayu arjuna : hahahah pengsan2 then bangun balik then sambung shopping ;)

@mama tisya : memang take risk lah beli online..kdg2 ngam2 size, kdg2 loose, kdg2 terkecik pun ado!!!tp lom serik2 lg ni alahai hahahah

Ezna said...

Risau nak beli online takut tak Ngam. Baju + kasut I Suka Cuba dulu....

Eliss Mie said...

baru belikan my nuha baju yg mcm lace tuh warna hitam sbb dia ada tarian kat tadika dia sempena konvo tadika sabtu ni..hihi..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila tak pernah beli baju lace.. tak pernah ada pun.. tak panas ke mz?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails