Wednesday, 12 November 2014

Clap clap well done

ari ahad lps my lil razeen dh mula pandai meniarap (roll over) dgn sendiri dgn syarat tak pakai diapers hahaah sbbnya time tu nak siapkan dia mandi, letak atas katil jap jer..tengok2 dh meniarap plak...tp bila dh elok pakai diapers semua, tak dpt lg meniarap dgn sendiri tu..just mengiring jer sambil kaki tendang2 dan buat suara ngamuk2 sbb tak dpt meniarap betul2 hahaah lawak plak my razeen ni :)

now dh umur 3 bulan seminggu lebih kurang :) ari tu timbang berat dh 5.8 kg..may be now dh 6 kg ni :) suka berdukung and dh mula kenal orang..bila tgk org tak kenal tegur2 dia, terus dia cebek2 and nangis heheheh



6 comments:

Cik Puan Tqah said...

comelnye razeen..tgk2 kejap je da besar kann..huhu

Chekgu Azrine said...

Alahai..comel

Ezna said...

Kejap masa Berlalu

zety said...

aaa razeen! clap3! yasmeen blm ngiring2 pon.huhuhu

Bunda a.k.a KN said...

Salam ukhuwah dari BUNDA...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alhamdulilah... makin kuat nampaknya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails