Monday, 3 November 2014

If I could go back .. | A.U.T.U.M.N

nampak pic my fren pegi cuti2 korea..kat sana musim autumn, so sgt byk lah her pics with autumn background...
then ternampak plak my niece yg kat Ireland tu post pic kat her instagram...waaaa cantiknya pic dgn background autumn ni!!

my niece @Gallaway Ireland

emmm..teringat autumn @notts 2007 (me pegi sana without family), autumn @notts 2010 (pegi Notts with hubby & kids)...oh yeah..memang tak dpt nak undur masa..no regrets pun..cuma terasa i should have taken many many and many more pics time autumn tu...tak leh go back to yesteryears tp boleh jer create some other sweet autumn memories in the future-tp kena pegi tmpt yg ada autumnlah :p and now dh berlima..dulu2 ber4 jer..

feeling2 autumn--tepek pics versi recycle sambil layan entry dolo-dolo merangkap kenangan silam








note : ari ni 1st day antar my razeen kat babysitter..tp nak antar half day jer sbb 1st day kan..



7 comments:

Ayu azmir said...

seronok dpt jenjalan... cantik

Wan Amira Wan Salleh said...

i lagi laa.. belum ada rezeki untuk merasa :)

Eliss Mie said...

cantiknya gambar..semoga dipermudahkan si kecik kt bbsitter hari ni :)

Chekgu Azrine said...

bestnya autumn...cntik cuaca dia

εïзmummyHazaεïз said...

Mesti best + sayu je kan mz.. Kenangan mengusik jiwa gitu.

Ezna said...

Ala ala autumn in my heart! :-)

SyamilaMohd said...

autumn....bestnyer....razeen good baby...mesto babysitter tak de masalah nak jaga... ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails