Saturday, 22 November 2014

This is how RM250 was spent

my BFF mira tlg collect zalora vou yg weolls menang from 7-eleven insta contest..then mira tlg post vou tu to me..tq dear mira ;) sorry sbb menyusahkan u plak ;) mira dh selamat redeem her vou last two nites..


so last nite me dh selamat redeem my vou..pantas dan efficient bab2 redeem brg2 tanpa merabakkan poket sendiri ni..
tapi..nama pun vou hadiah kan..so ada certain top brand items tak leh guna utk redeem vou tu..and brg2 yg offer pun dh tak boleh..kena guna utk normal priced items jer..

so hasilnya..ding dong ding dong..jenuh gak surf apa yg berkenan/kena dgn taste me...
finally me dpt 3 items..top up RM3...happy2 ;)

mesti redeem dress--rasanya dh lebih sedozen koleksi dress yg me ada (may be dh dekat 2 dozen kot..)

tak jumpa wedges, so redeem sandals jer..me suka flat sandals design gini...

dan jugak tambah koleksi brooch..me suka heart-shaped stuff ;)

so excited tunggu brg2 kat atas sampai kat tgn me next week..;)

4 comments:

shera haifa said...

cntik dress tu.. beli pakai vou syok lah.. tahniah menang 7-eleven insta contest..:)

Chekgu Azrine said...

Wow..bestnya..untung MZ

Cik Puan Tqah said...

bestnyaaa.. cntik kasut tu

Ezna said...

Dress tu nampak flowy je bila pakai.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails