Sunday, 9 November 2014

Craving for cakess

cakes are not in the list of my fav food..tp kdg2 dtg mood terasa nak mkn kek..me suka kek butter ajer..kek2 lain pun ok kecuali kek coklat or apa2 yg ada elemen choc me tak mkn :p

smlm singgah kat Kings Confectionary..beli 2 slices of plain butter cake (harga RM 1.20 ajer pun) without icing of course..me tak suka icing ;)

anyway, ternmpk plak pic cakess ni kat FB..kreatif gak bday cake mcm ni..sbb boleh mkn pelbagai perisa kek tu :)



salam weekend uolls!

2 comments:

Merlyn Hasshim said...

i suka makan kek, one of the reason susah nak start atkins diet sebab once dah start, tak boleh makan kek dah.. huhuhuhu

SyamilaMohd said...

alahai kek....hari2 mkn kek pun takpe...he3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails