Tuesday, 18 November 2014

Kalau ke Suria KLCC

me jrg2 ke klcc..biasanya tak pergilah unless ada specific reason..so ari ahad lps, MZ hubby kids pegi KLCC..awal lg..pukul 10 pg kami dh sampai..so senang dpt parking bila dtg awal kat mana2 shopping complex pun

kenapa yer kami ke sana...emm tak de specific reason pun...sebenarnya nak cuci2 mata ronda2 jer abiskan masa ..sbb nya nak gi hotel maya yg mana lokasinya dekat jer kat KLCC ie kat jln ampang gak..nak ke hotel maya sbb nak gi hi tea yg bermula pukul 12 noon..

anyway..kalau ke KLCC..ada few kedai yg me suka dan biasanya wajib masuk usha2, tak kisahlah beli kat tak kan..
antaranya..me suka Guardian KLCC sbb ni antara guardian yg sgt besar outletnya..so senang nak beli apa2 brg (esp POP contest)

then me suka booth auntie anne..tp now tgh renovate la plak..
then me usha2 outlet swatch..berkenan plak jam kaler rose gold..harga RM400+---tanda jer dulu..kot2 nanti ada rezeki boleh beli..or boleh request bday present thn dpn :p

then me suka masuk crabtree & evelyn...kebetulan my rosewater EDT dh berkurun abis tak beli2...so masuk jap utk usha2..tgk2 ada sale la plak..so grab gaklah sebotol yg keci..30ml jer..tp biasanya thn berbulan2 gak ni sbb me jenis pakai EDT ikut mood jer..

nilah outlet crabtree & evelyn @KLCC..kat level 2


tu nampak promo sale VIP PREVIEW DAY kat cerminnya..ringan jer kaki melangkah masuk hehhehe


nilah EDT rosewater yg me beli..dpt paper bag yg sgt comel..

dpt 20% diskaun tu terus beli tu...

me suka jugak outlet pandora..tp tak singgah pun sbb bajet nan hado..takut terberkenan..so bahaya utk purse me :p

5 comments:

aimi said...

Eh kami pun ke klcc shopping2 ahad lepas n lunch sana. Xterserempak plk. P sana kul 11.30am :)

Cik Puan Tqah said...

tqah hari2 dok klcc rs kalau weekend memang xla nk dtg cni.. hehehe..

Nana said...

sedap eaa bau rosewater tuu

Mek Onie said...

jarang p klcc T_T

Chekgu Azrine said...

Rasanya dj nak msk setahun x ke.klcc

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails