Friday, 21 November 2014

Semalam di sana| hari ini di mana?

semlm MZ attend conference (as paper presenter dan moderator) kat ISTAC, dekat jln duta...



ari ni..
dh 2-3 hari razeen tak sihat..batuk2 dan selsema yg agak teruk..so pegi opis jap jer..singah gi amik hamper loacker kat opis blu inc, then terus amik semula razeen dari umah babysitter..merengek2 jer my razeen sbb tak sedap bdn dan hidung tersumbat kan..jd pyh nak bernafas dan nak minum susu..moga2 my baby cepat sembuh..amiin



salam jumaat al-mubarak

3 comments:

Ania said...

Salam kenalSaya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Cik Sibuk said...

Moga cepat sembuh. Tak best kan kalo anak sakit, kat ofis pun tak fokus riso anak.

εïзmummyHazaεïз said...

Alahai kesian baby razeen.. Get well soon

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails