Thursday, 6 November 2014

terapi mata

ehem..lmbt publish entry ari ni..masih terkial2 dgn rutin baru ie pg2 siapkan semua anak2..then antar 3 tmpt berbeza..then msuk opis..kebetulan ari ni kena submit report..dh setel just now..baru bukak lappy jap..lps ni sambung buat keje..kena tulis artikel utk publish sblm end dec ni..KPI 2014

ok enuff about work :p
bila stress, kena buat terapi..terapi mata utk MZ..haaaa belek2 charm pandora --ada katalog online..kat umah pun ada booklet charms ni..memang MZ ada my own wishlist...so far dh berjaya beli sepasg cherry blossom..and end of this month akan dpt plak sepsg daisy clip yg diorder dari GB (group buying abroad)




nilah bendanya...antara hot items di kalangan pemilik2 Pandora ori.. yg pinkish tu namanya cherry blossom..yg putih tu nama daisy clip


time snap pic ni cuma ada seketul cherry blossom..semlm MZ dh terima the other one..so now dh ada one pair of cherry blossom & one pair of rose garden tu..



my zharfan selalu pelik tgk i snap2 gmbr pandora whenever i wear it  hahhah well....sbb i don't wear it everyday pun... time ada mood baru pakai..kira mcm bagi aura gaklah ;)



lately mcm byk sgt pandora versi emas 916..semua kedai emas pun ada jual design charms 916 ni..ni me amik dari FB Lee Wah GoldSilver..siyes menggiurkan..harga charms seketul ni RM300+...lebih kurang jer harga charm silver pandora ori..slightly cheaper (sbb range harga RM126-Rm300 seketul charm pandora ori)



MZ paling suka stiletto dan eiffel tower charms tu...

ni pinjam pic kawan FB..kalau ada bajet nak gak beli..buat masa ni lom ada bajet laaa

sbb lom mampu beli pandora bangle 916..so pakai yg mana ada jer lah dulu..bangle gak kan :) ni beli dari Lee Wah Goldsilver..beli online..punyalah nebes tunggu gelang ni sampai (risau takut hilang woooo)



last but not least..our life is short..time usia 20-50s jer kot suka nak pakai2 benda gini..akan sampai satu masa (kalau panjang umur) bila kita dh tak de keinginan nak pakai accessories berjangok2...tu pun kalau panjang umur kat dunia nan fana ini..
ok, back to work
salam hari khamis, have a nice day everyone!

ni pic semlm..ie 1st day at work lps abis 3 months leave..theme pepel floral & butterfly


6 comments:

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam mz,
ooohoooiiiii tergoda iols :P

Eyriqazz GTO said...

Cantik2 semuanya

AMIIZAA said...

MZ,
true...sementara sihat nie apa yg kita impikan nak pakai, beli & pakai:)

Ezna said...

Purple is my favourite color ;)

Cik Puan Tqah said...

terjbak ngan mz tau join group tu..huhu

Terapi Pengobatan Mata Minus said...

Ini Info yang sangat menarik. berguna bagi kehidupan urban ibukota. terima kasih atas info nya. Terapi Mata Minus dan Silinder Ortho-K http://viooptical.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails