Sunday, 16 November 2014

kisah pergi makan kenduri

dh nak dekat cuti sek ni kan..so memang akan nampak signage kenduri kawin sana sini..semlm MZ attend kenduri kawin anak jiran MZ..kendurinya diadakan di Dewan Perdana Keramat Mall.1st time MZ pegi sini..kebetulan time sampai kat situ..hujan lebatttt..nasib baik ada parking basement so tak basahlah sbb nak kena bukak dan psg stroller lil razeen lagi kan..

jamuan kenduri tu berlangsung dari 12-4 pm..mr hubby keje so tunggu mr hubby balik keje..kami sampai kat tmpt kenduri tu around 3 pm..mknn ada lagi tp ayam goreng berempah dh abis..mkn rendang daging jer..memang sgt sedap...kebetulan kami semua pun lapar sbb lom lunch kan heheh..dessert bubur kacang pun sedap gak :)

sbb kalut dgn 3 org anak so tak sempat la nak snap2 gmbr kat tmpt kenduri :p kebetulan razeen pun nak beriba jer and dia nampak restless sbb bising kan kat tmpt ramai org siap psg karaoke--of courselah bunyi kuat utk seluruh dewan kan..

sempat la snap selfie jer sebelum bertolak ie sblm naik keta...

MZ pakai fareeda mariyya ni..antara my fav tudung sbb sgt comfy and terletak elok jer bila pakai..material sgt lembut gitu..rege standard fareeda ori lah ni sbb MZ beli dari reseller online..tak de masa nak gi queue kat butik :p

2 comments:

Eyriqazz GTO said...

feewitt..hehehe

Chekgu Azrine said...

yang penting sopan je tudung FNJ MZ/./

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails