Monday, 10 November 2014

RM150 terbang melayang2

1st time ever sejak me beli cik city oct 2011...last week my cik city dpt surat saman..surat sampai kat kampung..my mom call ckp ada surat saman ni sampai..then me check kat MYEG..hurmmm memang dh ada lah saman tu online..dh boleh byr online pun..



mr hubby yg drive..time otw pegi sungkai..me dok belakang..tak perasan la plak bila lalu kat kwsn AES tu...adoyai melayang RM150...
sayang lah duit sebyk ni kena byr saman..kalau beli groceries cukup utk stok seminggu tu..apa nak buat..dah nak rugi kan :(

salam hari isnin moga kita semua sentiasa di bwh lindunganNya
jom beli tiket legoland...murah2
.

9 comments:

Ezna said...

Kkdg speed limit tak masuk akal.....:-(

SyamilaMohd said...

alahai...memang syg sgt la byr saman...tapi kena bayar juga kan....huhuhuhu

Fatihah Nazri said...

assalamualaikum..
saya dah lama follow blog ni dan sekarang ada blog baru yg memberi ruang kepada semua samada di dalam dan luar negara berkongsi cerita di situ.
banyak kisah menarik dari student luar negara yg akan sy paparkan :)
awak pun boleh berkongsi pendapat di situ .

follow dan komen kalau sudi ye :)

http://travelog-dakwah.blogspot.com/2014/11/blog-post.html

eima said...

mmg time nk kutip saman nk byr bonus ni .. paksa rela je la nk byr kan .. huhu

εïзmummyHazaεïз said...

Mz.. AES betul2 dekat area Slim River before Sungkai.

Chekgu Azrine said...

Huhu.had laju kdg2 x munasabah jugak pun

Munira Mustafa Kamal said...

Saya pernah terkena Mz. Siap ada gambar lagi..huhu..mana nak lari dah kalau gitu :(

Cr. Siti Hazreen Shahrom said...

saya belum pernah lagi kena saman laju..tapi saman parking memang banyak huhu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila baru je kena sama.. lewat 5 hari renew roadtax.. memang lupa sbb arief nie dah demam berlarut2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails