Wednesday, 26 November 2014

Repeat hi tea @Hotel Maya

ari ahad lps, MZ, hubby & kids pegi mkn2 lunch+hi tea kat Hotel Maya, Jln Ampang...err ari ahad 2 minggu lps pun kami pegi hi tea kat tmpt yg sama...well....sbbnya MZ dpt/menang 2 keping voucher for 2 adults (dpt dari contest magz rapi)..tu sampai repeat hi tea kat situ tu hehhehe

rate hi tea kat Maya Brasserie RM68 per pax...hi teanya bermula seawal 12 pm gitu...rate utk kids RM40, so MZ top up byr utk zharfan ajer..ariff FOC

apa yg istimewanya hi tea kat sini? mknn not bad..byk jugaklah varieti..antara signature dish..nasi arab ie nasi mandy dgn segala jenis set lauk pauknya...dessert/kuih muih pun sedap2..standard hotelllah...ada jugak mknn BBQ ie dibakar dpn2 kita mcm ikan dan daging kambing..
overall puas ati dgn rate tu..tp ada jugak hotel yg lagi byk varieti mknn tp of course rate pun lagi mahal lah..

yg paling penting..ada pengesahan halal JAKIM terpapar kat receptionist Maya Brassierie ni..
sbb bz mkn2 so tak snap plak pic mknn hahahah

so MZ snap pic my boys jerrr



6 comments:

Merlyn Hasshim said...

lepas pergi hi tea, i selalu takut nak tgk mesin penimbang... tapikan, kalau tak makan, rugi la pulak.. dilema sungguh

Cik Puan Tqah said...

sdpnya.. dgr dgg bakar tetibe rs lapar

aIEn said...

sesekali g hie tea dkt hotel best jgk kan =)

Wan Amira Wan Salleh said...

dah besar dah your boys kan..

Ezna said...

Meriahnya......

AyuArjuna BiGoshh said...

Nyummeh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails