Wednesday, 19 November 2014

Entry pukal | lil winnings ajerrr

rekod personal MZ ajer ni..hasil dari melayan hobi bercomping...tak de big winnings pun..lil winnings ajer ;)..tak skodeng pun tak per..tak de yg penting pun :p

(1) conso pic contest kat FB Munchy's...dpt biskut Munchys

ni promo contest

ni biskut yg me dpt..pic pinjam dari FB kwn yg menang hadiah yg sama..ramai conso winnersnya

ni list winners utama..GP tu my comper fren yg otai dlm pic based contest..last year dia menang pegi NZ under contest fernleaf..hebat!!


(2) menang iron tefal..result kuar kat FB tefal


hadiahnya tefal steam iron harga RM69.90 jer pun hehehhe



dh selamat collect pun..dh bertukar tgn pun ie rezeki anak jiran me yg baru kawin tu..moga2 dpt dimanfaatkan insya Allah



(3) menang hamper conso prize (ie 3rd prize katanya) contest TopValu..GP nya otai pic bergmbr ie hassiemah..byk dia menang overseas trip thn ni..sgt hebat!!


hampernya value rm50 jer kot...dh collect pun..


(4)  menang 4 keping tix legoland dari contest harian metro..dh selamat let go pun murah2 jer pun


(5)menang hamper scotch brite (nama my sil)..result ada dlm SDK Dec..ari tu belek2 then ternampak resultnya..hadiahnya lom dpt pun..rezeki my SIL and my mom kat kg lah..value pun kecik jer (rasanya around RM50 jer kot)

(6) menang conso contest fashionvenience 7-eleven...conso winners sgt ramai..dpt voucher zalora RM250. syukur alhamdulillah sangkut gak vou tu p/s : amy mamatisya menang 2nd prize tuuu dpt beg prada RM7800!!!!! lps ni nak kena gigih usha2 website zalora sbb nak redeem voucher tu heheh rasanya boleh redeem normal priced items jer alahai



(7) menang conso contest colgate-palmolive @econsave..dpt ler vou RM50, balik modal gitu, sbb pop pun RM35 tu..vou RM50 tu lps lah nak beli satu pack mamypoko utk my lil razeen ;)



(8) menang voucher hi-tea kat hotel maya, dari contest magz rapi under karangkraf..dh lama me join ni..bln april ari tu..tiba2 jer dpt vou via normal post dlm my postbox..happy2..syukur sgt2 sbb sangkut both nama me & mr hubby ;) satu vou dh setel redeem ari ahad lps..satu lg..soon..kena guna sblm 21 dec ni..so one of the coming weekends lah insya Allah


ni promo contest tu


(9) menang hamper Loacker dari female magz, blu inc (contest online) ni contest bulan october ie bln lps..syukur sgt2 sbb d lama teringin nak menang hamper biskut ni yg agak pricey harganya..sangkut nama me & nama my niece :) nak kena gi collect ASAP..insya Allah kalau sempat by end of this week nak gi collect...kebetulan biskut Loaker ni kegemaran adik2 me gak..so rezeki bersama dikongsi gitu :) syukur


rasanya hamper nya lebih kurang mcm pic kat bwh ni..pinjam pic kwn fb (compr tegar) yg menang hamper Loacker dari Blu Inc jugak...

10) memang movie merchandize gone girl..dpt brg2 kecik jer ie t-shirt, keychain dan movie tixs(2 pax)



Alhamdulillah...moga2 ada big winnings soon? ;) tungguuuuuu

8 comments:

Lin Azlina said...

byknya menang hamper.... tahniah sis...

mama tisya said...

mcm2 adiah suzi dpt...tahniah

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah hebakkkk

Wan Amira Wan Salleh said...

entry ni paling i suke

tahniah suzie

Chekgu Azrine said...

Tahniah...murah rezki MZ

CIK NANA said...

Waaa. Tahniah. Rezeki akak. ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

suka biskut :)

Ezna said...

very the panjang one this list...:-) Tahniah suzz!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails