Thursday, 27 November 2014

parcel yang ditunggu2

menunggu dan menerima parcel GDEX dgn penuh rasa keterujaan..sbbnya ni 1st time beli brg2 dari zalora..and sbb guna vou so rasa happy tu lebey sikit...and excited nak tgk dress tu cantik ke tak and size ngam ker tak..

jeng jeng jeng...


parcel ni ada 3 brg ie sandal, brooch & dress kaler turqoise..
guna alamat opis..
so smpai jer kat umah terus testing2 dress...hoyehhh syukur ngam2 size me..cuma labuh sikit--yg tu small matter jer sbb boleh antar alter utk potong sikit kat bwh bg labuh ngam2 dgn ketinggian me..design dan cutting memang kena dgn taste me..siyes puas ati..harga pun tak berapa murah ni..berani beli sbb guna vou kan ;)

syukur alhamdulillah...dh byk bebenor koleksi dress me..dh dekat 20 helai..oppsss

8 comments:

Lin Azlina said...

cantikla sis.... nmpak kain pun jnis elok jer kulaitinya

Merlyn Hasshim said...

wah.. bestnya. masih ternanti-nanti parcel ini

Cik Puan Tqah said...

kasut comelllllllllllllll

aIEn said...

cantik dress tu...!!

mama tisya said...

best shopping guna voucher..wah byk dh koleksi dress ye

ieda abdullah said...

beli online ni kalau kena kat penjual yang betul2 ikhls berbisnes memang puas hati..lebih berbaloi dari berbaris di kedai..

p/s "baju itu sangat cantik di badan tuannya..."

Ummu Athiyah Ismail said...

wahh..cantikk la...

Mama Zharfan said...

@lin azlina : tq ;) memang high quality chiffon

@merlyn : besh!!

@Cik puan tqah : yerrrrr

@aien : tq tq ;)

@mama tisya : besh!! tp tak leh celen beg prada u heheheh

@ieda abdullah : tq for the compliment ;) kembang plak i heheh

@ummu athiya : tq dear :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails