Wednesday, 5 November 2014

The best part of cuti2 Sungkai

cuti2 Msia..biasanya tak de apa2 yg special pun...setakat tido hotel, mandi kolam, mkn2 jerrr..
anyway me lom buat full entry pun..ni entry versi pendek (sbb lom ada masa nak buat entry panjang)..

tp cuti2 Sungkai ni somehow special in my eyes...sbbnya..ni cuti2 me & adik2 me ie kami 4 beradik bersama family masing2..and disertai oleh our beloved mom...and the real best part..kami sewa villa dgn 3 bilik dan dpt private jacuzzi!!


memang sakan lah our kids mandi manda--total kids...anak me 2 org + one baby (razeen tak leh join lg mandi-manda)..anak hanim sorang, anak nizar 3 org, anak dr awi sorang..total kids yg mandi-manda beramai2 tak nak berhenti mandi tu..7 kids--memang riuh lah..

tak kelihatan dlm pic ialah 2 girls ie marissa anak hanim and ariana anak nizar..so nmpk 5 boys jer tu..syok berendam main air sbb air suam2 kan..naam pun hotsprings sungkai


our villa...err for one nite stay jer pun heheh
  beradik so 4 ketalah..sbb semua dh ada family masing2 kan


laterlah yer full entry

5 comments:

Aishah Megahasz said...

Macam best berendam dalam ni.

mama tisya said...

best la ada private jakuzi...nmpk cantik tmptnye

AMIIZAA said...

singgah petang:)

Oyis said...

bestnya kak mz. tmpt best, dpt plak kumpul adik beradik...

CikLily Putih said...

seronoknye... cuti-cuti malaysia ek..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails