Tuesday, 11 May 2010

BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekchu

I'm joining the above contest, which is due on 20 may.

Here are my pics entry


Name glamer : Mama Zharfan
Tarikh : 6th Jan 2010
Tempat : Nottingham UK
Me suka pic ni sbb first time me main snow dgn my lil baby...snow tak tebal pun, tp boleh la buat snow ball ;)



Tarikh: 27th Oct 2008
Tempat : Eagle Ranch, Port Dickson
Me suka pic ni sbb nampak unik...ni me dtg bercuti kebetulan hari deepavali (me dpt free voucher menang contest majalah Jelita)..resort ni unik sbb konsep cowboy..me tido dlm teppee...mcm khemah red indian, tp facilities kat dlm bilik tu actually mcm standard resort ajer ;) tgk dari luar sgt unik!



Tarikh : 25 december 2006
Tempat : Wetland Shah Alam
Me suka pic ni sbb nampak me sgt2 over ceria, dgn my boy Zharfan...me suka tempat ni sbb sesuai utk family yg ada anak2 kecik mcm me...air tak dlm sgt utk mandi-manda, entry fees sgt reasonable,...and byk jer hotel2 best dekat2 area tu...me suka stay kat Concorde Shah Alam ;)

for details of this contest, click HERE!

4 comments:

CaDLyNN said...

bestnye main salji...teringin :)good luck!

mama zharfan said...

best +jakun main snow sbb tak de snow kat msia ;)

shaza said...

salam ziarah kembali.. good luck to you too.. ;-)

mama zharfan said...

@shaza : tq dear :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails