Thursday, 6 May 2010

What's ur planning for Mother's Day?

I do believe that everyday is mother's day...it should be kan...

but since Mother's Day is celebrated on 9th May this year in Msia, US etc (but not in UK), so me have planned to give something to my Mom...jauh di mata...beribu batu jauhnya ni...but she's always in my heart...risau sgt2 takut2 my mom tiba2 jatuh sakit mcm my late Dad...my mom ni jrg sgt jatuh sakit, even demam pun jrg...cuma she's got asthma....which is fatal...sbb dulu my late nenek sedare pun meninggal sbb asthma...
o yess. i'm giving some lil surprise to the only queen in my heart ni....nanti on mother's day nanti baru boleh citer..

anyway, being a mother myself, i pun gedik2 tanya En Hubby, tak nak bagi hadiah to me ke? Hubby buat2 tanya, eh, naper nak kena bg hadiah plak...i jwb ler, kan me mommy to ur kids sambil me sengih2 selamba...so hubby ckp nak apa...me pun ckp ler...teringin nak beli handbag baru..online ler...hubby kata OK jer..Hubby jrg sgt kata tak boleh kalau me ckp nak beli apa2 ;)

then me pun hati berbunga2...tp this morning, dgn drasticnya me tukar pikiran, beli handbag baru tu postpone dulu (bukan ada sale pun handbag yg i berkenan tu)...
welll.....sbb me dh 'terbeli' one dress kat Next online...me dh lama usha2 /tanda nak beli dress ni...then ada stock clearance, so me terus la order tanpa berpikir dua kali..lg pun dpt free delivery sempena my bday (Next promo for my bday)..me byr guna debit card En Hubby ler...so esok dpt le my mother's day present tu hhehehhe

to all my blogger friends who are moms, and to those having moms, Happy Mother's Day (in advance)...hargailah ratu hati anda semasa dia masih hidup...life is short kan...


3 comments:

Em's Family said...

agree with you, hargailah mak kite sementara derang masih ade, and to husband hargailah isteri anda sementara derang masih ade jugak huhuhu... and this mother's day, i akan sibuk bukak booth kat 1superkids family day.

BUNGA said...

wahh.. bestnya dpt hadiah.. nk gedik2 tanya jugakla kat my hubby.. hehe

mama zharfan said...

Mira : too bad i can't attend the 1superkids event :(

Bunga : silakan...mesti dpt punya...pssttt...my Next dress dh sampai :) :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails