Tuesday, 18 May 2010

My Family's Sweetest Moment @sweetomoide Contest

i'm joining the above contest, which is due on 15 june.

here is my pic entry:


in pic : 
mama zharfan, papa zharfan, zharfan (yg tgh cekak pinggang tu) & lil Ariff

date pic taken : 
13 dec 2009

lil story about the pic :
ni our family sweet moment masa outdoor photoshoot with deep blue lense, kat tmn putrajaya. we really enjoyed ourselves, gelak2 sambil buat mcm2 pose :p and me suka sgt pic ni sbb ada aksi mcm dlm pic ni..bukan senang papa nak kiss pipi mama in public and zharfan siap cekak pinggang pulak buat2 marah :p

to join this contest, click HERE!



6 comments:

IZAN said...

salam kenal Mama zharfan....thanks for joining. Gambar dah cantik dah.. yg lain2 pun ok cuma blog list je tak nampak.. camne tu he he. Check it out yaa..! regards

IZAN said...

Re Mama Zharfan :
Dah cekk..!! memang confirm ada.. sowi yekkk tak perasan ada list panjang lagi bawah banner2 tuh.. hu hu. Okehh.. good luckk to you yaa!!

Sara Aryssa said...

wow...mmg sweet n romantic...lovely couple!good luck jugak...

deela~ said...

hye mama zharfan, melawat contest... gud luck =)

mama zharfan said...

@Sara : tq dear :)

@deela : tq for dropping by :)

*∽ IZAN ∽* said...

Salam Mama Zharfan.. Tahniahh...!
Jangan lupa buat entry dan E-mail detail ya...!

Check it out!
http://sweetomoide.blogspot.com/2010/06/winner-of-my-familys-sweetest-moment.html

Keep in touch ya! Muaahhhh...!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails