Thursday, 10 October 2013

1st date

yg pertama adalah yg terindah

1st date dgn mr hubby awal thn 2004...and kami kuar mkn somwhere near my area...ie Gombak

and senang nak ulang2 repeat 1st date wpun kini ber4...sbb tempat tu dekat jer dgn umah me
JEES...itulah tempatnya...jrg pun sebenarnya kami mkn2 kat sini..dlm sethn adalaf 2-3 kali gitu

last weekend kami mkn lagi kat sini...sbb kami sgt suka mkn siakap steam asamboi kalau mkn2 kat sini..juga suka mkn kerang bakar....and me suka sup perut...



note : dh 9 thn hidup bersama, kdg2 cinta kasih jd flat, jd rutin..so take the effort kena light up the spark gitu

4 comments:

kayyana said...

seronoknye kak.. dpt keluar dating berdua.. abestu anak anak akak mcmne? ada org jaga?

anak Wan Salleh said...

my first date jumpe husband i adalah di rumah :) suruh jumpe mak pak dulu kalau nak bawak anak dara keluar.. :D

mama tisya said...

dlu2 time ebrcinta pn slalu gk lepak kt JEES ni...tp lama dh tk mkn cni...slalu mkn kt restoran pattani yg dkt ngan petrol pam kt area umh atas tu

Me, Myself and I said...

jees ni kat area kampung laksamana kan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails