Tuesday, 22 October 2013

The best part of gold jewellery....

the best part...bila terasa bosan dgn satu2 brg kemas tu or bila desperate nak pakai cash, boleh pegi jual and convert the gold to cash ;) or kalau tak nak jual, boleh trade in amik design yg berkenan di hati

me baru berkenalan dgn kedai emas yg baru ni hehehhe ni D Tree kat Saujana Utama Sungai Buloh...gigih me drive ke sana...



saper2 yg pegi kedai emas ni..kalau bukan nak beli, hajat nak jual ajer... :)

bling2 mata hitam MZ tgk mcm2 design jewelleries kat sini...MZ suka 916 ajer :)

4 comments:

Ayu azmir said...

saya pun suka.... tapi cukup untuk pakai je la...

Lin Azlina said...

samerla... suka 916 ni...
berblaoi2 kala kesempitan

transformed housewife said...

lamo doh berhajat nok beli gelang emas utk my daughters ni. Tp tak dop budget lg. Maybe keno jual my own jewellery dulu kot.

εïзmummyHazaεïз said...

ade lalu kat sini tapi xpernah singgah.. D Tree pon ade FB dia kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails