Thursday, 17 October 2013

Movie time | Cloudy with a Chance of Meatballs 2

semlm sebaik sajer sampai kat KL, zharfan request nak tgk movie..kebetulan kami sampai KL pukul 2 pm, so masih awal lah kiranya..so mr hubby pun singgah kat TGV wangsa walk..me beli tiket utk show pukul 2.50 pm, then weolls pegi lunch kat foodcourt wangsa walk, solat kat surau sebelum movie start. ngam2 lah timingnya




movie ni animasi yg sgt kalerful..penuh dgn karekter mknn yg hybrid haiwan ie mknn2 hidup...hero/watak utama seorg saintis muda nama Flint Lockwood...ada watak kwn2 Flint, ada watak saintis jahat nama Chester V etc

ni sinopsis
 Flint Lockwood now works at The Live Corp Company for his idol Chester V. But he's forced to leave his post when he learns that his most infamous machine is still operational and is churning out menacing food-animal hybrids.

overall citer ni menghiburkan..jln citer biasa2 jer..tp animasi memang sgt cun lah
me bagi 3 dari 5 bintang

4 comments:

Aishah Megahasz said...

Betul...animasinya ok, tapi jalan ceritanya biasa-biasa saja. Aishah tertidur sebelum cerita habis :P

anak Wan Salleh said...

cargas tu.. dari kelate terus ke tgv

thenunu said...

nak tgkla.tapi yang ni yang kedua ye.saya,yang pertama pun tak tgk

mama tisya said...

lama tk bw tisya tgk wyg ..oh direct dr kg trus p tgk wyg ye

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails