Wednesday, 30 October 2013

Some lil winnings | selonggok hadiah pengubat duka

rezeki kecil-kecilan..syukur alhamdulillah...

hamper tu conso dari contest fruiser..worth RM50+ kot...nak antar kat kg jer..dh byk sgt product2 mcm ni kat umah me sbb selalu beli mcm2 pop



nescafe dolce gusto tu..me menang dari magz wanita :)
tv 32 inci LED tu, hadiah contest vanish

nescafe dolce gusto dan tv 32inci LED tu me nak jual, ie convert cash then boleh save sikit2 and nak guna utk beli pop gak...comping memerlukan duit...indeed

5 comments:

Ayu azmir said...

tahniah... memang lucy betul la kan.....

anak Wan Salleh said...

tahniah suzi.. :)

Aishah Megahasz said...

Tahniah...banyak ni dapat

mama tisya said...

tahniah mng tv lg

transformed housewife said...

tahniah. best tu dpt Dolce Gusto. Puas dpt minum kopi mcm2. tak syg ke nak jual?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails