Monday, 21 October 2013

Ber-shawl MAWAR

~MZ nak jual brg2 THE BODY SHOP ~

MZ ada beli shawl mawar kat website qaira hijab

MZ suka shawl ni sbb dh siap dijahit dgn inner berawning, so agak senang nak pakai  berbanding dgn shawl biasa :) MZ suka shawl ni sbb dua tone..ni MZ beli kaler black & red

tp part kena lilit2 tu..standard lah, nama pun pakai shawl kan :)


6 comments:

mamaRIFQY said...

Merah mmg sgt sinonim ngn akak

anak Wan Salleh said...

i kalau shawl ni tak cukup semangat nak pakai :)

εïзmummyHazaεïз said...

Comeynye... setakat hari ni belum pernah lagi purchase kat qaira hijap tu.. ^___^

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

sweetnya =) dh ada awning lagi mudah, takyah pening2 nak bentuk tang muka.hehe..

AyuArjuna BiGoshh said...

cantekkkkk

zuraidi zul said...

Cantik madam!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails