Wednesday, 2 October 2013

Bencinta

kreatif kan tajuk movie tu...mcm perkataan baru pulak ie Benci+Cinta = BENCINTA



me baca komen kat forum cari, katanya jln citer mcm movie yg Jlo berlakon tu (Enough) ie psl kisah isteri yg kena dera oleh suami then senyap2 belajar martial arts

me teringin nak tgk citer ni sbb me suka Nora Danish..;) hrp2 sempat tgk nanti..cuma this coming weekend mcm tak berapa free jer nak pegi tgk movie..

9 comments:

Ayu azmir said...

memang kreatif....

mama tisya said...

tu la mcm cite yg JLO blakon tu...tk tgk lg tp tgk gazet kt IG davidteo & nora danish

mamaRIFQY said...

Tingin nak tgk cter ni... Mcm best jer

mysha said...

Klo mcm citer enough tu bestla.. tak saba pulak nak tgk ND bertumbuk hehehe

Lin Azlina said...

mcm tringin jer nk g thk jgk... lma dah xtgk movie

Nad MamaZN said...

Aah mula2 tgk gazet pun mcm dpt agak
Ehhh mcm citer enough!

Tp ada la kot bezanya kan hehe

Rizziela said...

wayang ker tv ni?

nampak sgt x mengikut perkembangan ..hihihi

Norliza Nordin said...

3 bintang untuk filem ni ^^
http://sinarcintaku.blogspot.com/2013/09/pratonton-filem-bencinta.html

Chekgu Azrine said...

Mcm sleeping wth enemy jgk kot..ek

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails