Monday, 7 October 2013

My dress by Melinda Looi | gojess but...

last week, gigih me drive pegi office Nivea kat PJ sbb nak collect hadiah ie dress yg me menang dari contest Nivea kat FB Nivea

cantik office Nivea ni...tema kaler putih biru...sgt luas waiting lounge/reception areanya...

memang excited lah..
and memang gojess...material chiffon yg sgt high quality, kaler blue black.. ada bling2..tp kalau pakai tudung memang tak nampak lah bling2 tu...



tapi...
dress ni terlebih labuh la plak...sgt meleret even kalau me pakai high heels pun...may be me salah bg ukuran..or may be design dress ni memang super labuh...

so nak kena alter ie potong sikit kat bahagian bwh...may be nak suruh my mom alter kalau me jd balik kg weekend ni (ie cuti raya haji)..tak pun me kena antar kedai lah..kat dlm UIA ada kedai jahit/tailor yg baut service alter baju..

dress ni sopan .design ala2 jubah gitu, tapi ada tali kat dpn so boleh ikat utk bg nampak mcm cutting dress... rasanya design gini sesuai utk dinner...tp me ingat nak pakai time raya haji nanti heheh

6 comments:

Aishah Megahasz said...

Wah..melaram la Raya Haji ni...hehehhee. Action picture please. Mesti cun bajunya.

mamaRIFQY said...

chanteq la kak dress ni..yg penting ala2 sopan gitu.sesuai la utk muslimah kan? posing2 la kak wpon labuh.teringin gak nak tgk

Fara Atiqah said...

salam perkenalan.

btw, saya tengah buat giveaway sempena birthday anak sy yang ke 2 thn..jemput join :)

http://aishahzahra.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-zahras-store.html

Izan Ishak said...

cantiknya dress tu. nampaknya kena alter lah sikit. sayang kalau tak dipakai sbb labuh je.

Masz Health Boutique said...

Tahniah MZ, murah rezeki MZ tau, saya pun tumpang seronoklah tgk satu-satu MZ menang..

Pasti Gojes nanti di Aidil Adha :)

jemput ke blog saya ye.. :)

shera haifa said...

nanti bila dah pakai baju tu, amik gambar post kat blog ehh.. nk tengokk.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails