Wednesday, 9 October 2013

cara paling berkesan to cheer up

when i speak to her on the phone...sembang2..ngadu2...
lps tu akan rasa lega sgt...rasa happy...rasa bersemangat..esp bila me rasa down or rasa kurang bersemangat...
even bila me happy, me akan share apa2 jua good news with her...
syukur Ya Allah kerana masih meminjamkan si dia--->>queen of my heart...utk me menumpang kasih dan menabur bakti..

dh lama me tak bwk my mom pegi holiday...masa gi sydney ari tu, my mom tak nak ikut sbb tak larat nak travel jauh2 lama dlm flight...moga ada rezeki me nak bwk my mom pegi holiday kat mana2 soon...amiin

i miss my mom...even at the age of 30s..my mom masih manjakan anak2, sgt care and concern psl apa jua yg berlaku dlm hidup anak2 wpun me & adik beradik semuanya dh kawin dan ada anak..


5 comments:

Ayu azmir said...

hikhikhikh....

Puan Ida said...

rndu kat mak ida gak
org yang paling kita sygkan
salam perkenalan dari ida
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com.
dah follow blog ni no 2763

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,
Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

Salma Tayo said...

rindu kat mak jugak.. :'(

Myra Abdullah said...

haha,nk perhatian tu sebenarnye.hikhik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails