Friday, 18 October 2013

Sekali sekala

sekali sekala diuji...musibah dtg melanda...

semlm keta MZ pancit...kat tgh2 bandaraya KL...then sempat lah gerka ke tepi then parking berhenti dpn tune hotel (kat simpang near jln TAR)..

MZ bersama hubby...so berpeluh2 mr hubby tukar tayar spare...dekat 45 min gaklah...then weolls sambung perjlnan ke destinasi yg dituju ie nak pegi opis Watsons somewhere near pavilion...amik conso prize (gillete hamper worth RM100+ ajer pun)

then singgah kedai tayar..tak boleh nak tampal dah tayar yg pancit tu...sbb tercucuk besi panjang (mcm besi screw driver)...kena beli tayar baru RM210 :(

redho atas segala ujianNya



3 comments:

mamaRIFQY said...

Dugaan raya kan??

Nana said...

Sama je kisah kita mz
mgu ni banyak sungguh dugaan sy rasa
xpe...allah uji sebab dia sayang kita kan
alhamdulillah

Salma Tayo said...

bersabarlah ya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails