Tuesday, 8 October 2013

Antara USS, Legoland & Kidzania

USS--dh dua kali me & family pegi USS...
Legoland...dh few times menang tixs tapi tak pegi2 lagi pun, asyik let go jer tixs...
and Kidzania..so far baru sekali my zharfan pegi Kidzania ie ikut his school trip..

syukur..ada rezeki kecil-kecilan utk me & family...

nama my SIL angkut utk contest Libut-Legoland...result published dlm Libur latest issue (Oct 2013)



and nama hubby sangkut hadiah contest Oreo--dpt tixs USS (2 adult 2kids)
nama me sangkut 2 passes to KidZania...ramai kwn2 comper yg menang tix KidZania ni


ni form contest oreo.pic based...yg menang GP tu otai utk pic contest (nama Lely)--syok tu boleh pegi holiday Disneyland USA



me check harga tix USS tu...adult SGD 74 utk adult and SGD 54 for kids...so total 4 tixs RM640..Insya Allah me nak let go these tixs nanti...so far lom terima lah hadiahnya sbb result baru jer publish semlm..

syukur alhamdulillah

6 comments:

nanakimie said...

wah,bestnya..tahniah akak:)

nana pernah g kidzania tu je...huhu

mysha said...

Tahniah..banyak rezeki sis

AyuArjuna BiGoshh said...

grats

anak Wan Salleh said...

Suzi, kalau dapat tiket ni, u tanye i dulu yer.. sebab kalau ada rezeki Emir pergi Singapore, and if the itinerary tak include USS, i ingat nak bawa Emir.

mama tisya said...

kalo pegi lg uss..dh 3x la ye..hehehe..legoland dh pegi..kidzania blum pegi

mrs Fiza said...

sis, kalo nk letgo tix legoland inform me.. tq

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails