Friday, 25 October 2013

Re : Aweks | Anak2 zaman sekarang

perbualan me & zharfan ptg semlm ie lps me fetch him from his school..time ni kami singgah mkn cendol kat tepi jln

Zharfan : Mama, berdosa kan ada awek?
Me : ha la, kan kecik lg...masuk universiti baru boleh ada awek
Zharfan : kwn2 zharfan dlm kelas...ramaiiii yg ada awek...zharfan tak nak awek sbb berdosa..lagi pun kecik lagi...zharfan nak study dulu..
Me : baguslah gitu
Zharfan : kawan2 zharfan yg ada awek tu...bagi hadiah kat awek masing2...
Me : mode tepuk dahi..adoyai..mcm2 hal...
       yg jadi awek tu mesti cantik2 kan..
Zharfan : Em...ye kot...ramai suka kat Izleen..sebab dia putih, kurus,, tudung pun keras (*LOL)..
Me : Izleen yg selalu dapat no 1 tu  kan...sebab dia pandai lah tu so ramai nak buat dia jadi awek..

* my zharfan baru darjah dua...and rakan2 sekelas dia dh pandai ber aweks2 nampaknya...adoyai..advancednya budak2 zmn sekarang....

4 comments:

::EIDA:: said...

tudung keras tak tahan tu. hehhehee

Ayu Zan said...

tudung keras. hihi

salam kenal kak.

mama tisya said...

Zharfan darjah2.. Yg tisya kt tadika pn adadk citer psl boifren..mmg advance bdk2 skarang

mikamusz said...

awek tak boleh.. idola takpe.. suka dengan Izleen sebab dia pandai tu takpe.. so buat kuat semangat supaya zharfan pun nak dapat no 1 and beat Izleen dalam kelas.. yeay..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails