Wednesday, 6 March 2013

1st time experience | MPH online

tghari semlm me surf tenet utk cari buku--nak kena beli buku sbb bln april nanti nak kena ajar new subject (patent law)...then terjumpa buku yg me berkenan....ada jual kat MPH online...

me try gak surf kinokuniya online & times bookstore online tp tak jumpa buku yg berkenan..
then me sign up utk order buku...then tak boleh nak login...then me call MPH hotline...customer service staff tu sgt helpful...me tanya buku tu ada kat outlet mana, katanya ada kat MPH mid valler--me memang tak de masa nak pegi MV...

so me pun order lah (byr guna credit card), free postage sbb above RM50..
so now mode menuggu buku lah...katanya in 3-5 working days...

last year me ada beli buku online dari international publisher (kat India tu) harga lps convert RM jd RM71...

happy wednesday uolls!!

4 comments:

*∽ IZAN ∽* said...

saya punn lum pernah beli buku online lagi uhuhuh. biasa terjah onsite je cari kalo ade

Ezna said...

wahhhh buku dari India tu ok juga harganya. Maybe sebab rate duit mereka rendah dari kita.

Nana said...

penah beli buku online
under karangkraf Mall
tp probnye buku smpai lambat
alasan umah xde org kena amek kt post office
padahal umah sentiasa ada org

Sidratul Muntaha said...

pernh tak try book depository?!uk la.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails