Friday, 15 March 2013

Seriously I need this

pakai smart phone ni, bateri cepat abis sbb tenet on setiap masa kan..so memanjang jer masuk mcm2 notification like fb, whatsup etc

ptg semlm, sbb me lambat sampai kat umah, my s3 dh abis bateri zero sampai ter off...so tak dpt buat call or terima apa2 call..and kebetulan ptg smlm dugro dh start call winners utk verify address (hadiah USS tu)...my hubby & my SIL dh dpt call pun, me, harap2 dugro akan call lg ari ni.

memang nak kena beli POWER BANK secepat mungkin..kalau beli online kena tunggu plak for delivery..may be nak try cari kat wangsa walk or kat mana2..


uolls guna power bank tak? kat mana yer nak beli/brand apa yg bagus....bajet me RM100 ajer..tak mampu nak beli yg mahal2 ...

9 comments:

mamaRIFQY said...

kak..kawan na ade jual powerbank ni...husband na ade 2.rasenyer nak jual 1...nanti na try tanya die

Edy Zaidi said...

masa pergi jakarta baru ni, power bank paling popular...semua org beli satu (me xbeli sbb dah overbudget)....harga dalam rm75 untuk capacity paling rendah, but still bole guna lama...mmg berbaloi sngt beli...kalau ada kawan nak pergi jakarta, should order from them...kat malaysia sngt mahal...

Eyriqazz said...

saya beli kat wangsa walk..110 je...kalau nak murah boleh cari dekat lowyat rasanya...

Wan Amira said...

i even worst.. what is power bank hahahaha

Nana said...

menda ni mmg mahal
Klw mydeal mmg bole dpt murah tp tula kena tgu lama
Low yatt murah skit tp tula jauh plak kan
Saya bli rm150 8000MAH. Skali dh bli kt kt mydeal 20000MAH RM 99 je adeh

Ijah EmoTemo said...

ijah pun sgt perlukan powerbank ni! bateri sgttt cpt habis -__-

kakchik@ella said...

beli online - Kat Dealmates or Groupon pun murah Suzie

thasya said...

cuba cari dalam groupon klu nk dpt hot deal, tp yang popular sekarang adalah Yooboo...

Khairuddin Muhammad said...

Kak suzi, ayu ada whatapps kak suzi, nak tahu no tel Dugro tu...sebab khamis ngan jumaat ayu ada dapat missed call dari 03-2xxxxxxx dan 03-6xxxxxxx...nanti kak suzi bagi no tel tu boleh tak??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails