Saturday, 2 March 2013

Berat mata memandang

me tak tgk buletin utama smlm tapi mengikuti pls kes kat lahad datu via internet (fb, forum, newspaper online etc), tgk kat kat tv tp terlepas part interview dgn anak arwah Insp Zulkifli Mamat

nampak ada kwn FB post ni

Sebaknya...
"Papa kena bom" ..... :'(



moga2 kes kat Lahad Datu dpt diselesaikan dgn secepat mungkin tanpa melibatkan lagi kehilangan nyawa perwira2 negara kita..dh 3 org pun gugur setakat ini :(
Al-fatihah urk ketiga2nya...

6 comments:

kakchik@ella said...

Yg Kc sedih .. kenapa diaorang interview anak kecil tu? sepatutnya diaorang lebih prihatian akan nasib diaorang. tak perlu la interview sekarang .. saat ahli keluarga masih terkejut akan kehilangan.

Ibu Lala said...

Cane nak tgk babak ni ek..

Ezna said...

sebaknya tgk anak dier :-(

kemei said...

al fatihah..

εïзmummyHazaεïз said...

Kesian momma adik tu.. Tengah preggy 2mon dlm proses mabuk2... Kehilangan husband pulak.. Huhuhu sedih2

Shakirah Rosli said...

sebak bila dengar cerita pasal ni.Allah shaja yg maha mmberi pembalasan .

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails