Tuesday, 12 March 2013

1st time @Texas Chicken

last Friday me bwk my kids mkn kat Texas Chicken yg baru dibukak kat Sri Gombak

harga lebih kurang mcm KFC ajer...rasa pun not bad ada rasa spicy gitu :)


yg penting, memang ada tanda halal jakim so tak de isu was2 ker apa kan :) tapi tak leh mkn kerap sbb fast food sgt tak bagus utk health

1 comment:

~aYu~ said...

mmg slalu lalu situ. tp takde lak teringin nak try makan situ. next time nak kena try gak ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails