Tuesday, 12 March 2013

Seutas bling2


syukur alhamdulillah...tercapai jugak hasrat utk memiliki bling2 idaman hati...

me sgt suka design floral..

note : yellow gold kira mcm asset sbb boleh convert to cash anytime and value akan bertambah as the time goes by..

11 comments:

*∽ IZAN ∽* said...

wah cantek cantekkk!!

tak dan tunggu raya dah sambar yekkk hihihi

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kita suka yang simple & kosong...

Amira Fairul said...

setuju dgn note tu! i've lost all gold jewellery. careless me!

Nana said...

suke emas kuning dr emas putih
bak kata mz kira mcm eset kan

Nurulhuda Abdul Latip said...

Saya suka emas tapi saya tak suka pakai2..kalau simpan je boleh la kot.

Mooniqueen said...

wahhh cantiknya.. MQ ni suke gak tgk gelang tp klu beli xpakai mcm rugi pulak..

Anna Da Lady Contest Version said...

hampir macam saya..cuma tukar flower tu dengan bentuk butterfly :)

fazilzura said...

wahhh suke jgkkk

marinahunny said...

brp rm per gram emas kat kelate mz?

εïзmummyHazaεïз said...

Cantik... Bunga design tu lebih kurang cincin tunang haza.. Hehehe ♥♥♥

IEJA 3SHA said...

Oh my..mmang cantik
Me pon tngah tunggu bajet
Nak gak sambar bling2 yg warna gold n white...mix gitu
Oh emas n wanita mmang x dpat dipisahkan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails