Friday, 1 March 2013

Tips mengubati kesedihan

lain org lain caranya...bagi MZ...selain solat, doa, baca quran, bila MZ rasa sedih and rasa stressful (tak kisahlah personal prob or work prob or even time jiwa kacau)...MZ suka cuci2 mata and cuci2 wallet :p

last few days...masa hati tak berapa ceria..pegi window shopping kat AEON wangsa maju ..sajer usha2 kasut...sbb dlm to buy list (not urgent) memang dh lama nak beli kasut kaler biru nak match dgn semua bj yg kaler biru...so finally jumpa yg berkenan di hati...brand Polo Swiss..harga affordable ie RM69.90 then ada less 15% so jd RM58.00+..

pic gelap sbb snap wakt mlm...heels wedges ni..

nanti next time nak beli kasut kaler purple plak sbb lom ada warna tu dlm koleksi kasut MZ...yg ada hanya pink, merah, beige, itam and denim ajer plus biru yg latest ni..oh yer, kasut kaler oren/peach pun lom ada gak :p

semlm dh tak sedih pun sebenarnya..MZ tak suka layan sedih lama2 because life is too short to be wasted...let's all live life to the fullest!!

3 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

terapi paling best =)

~aYu~ said...

seronoknya dapt shopping2 ni kan.. mmg hilang jap stress tp biler tgk balik wallet stress sbb duit dah xcukup la pulak.. hihikkk...

Ezna said...

sedih tu aura negative. Kena nyahkan dari badan kita....cantik kasut u tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails