Monday, 18 March 2013

Salah satu faedah berblogging | dapat SURPRISE

blog personal--so termasuklah contentnya luahan hati, impian, hajat etc

so adik me baca psl me teringin nak beli power bank tu...
then dia buat surprise, dia singgah kat low yat and mlmnya dia call katanya dia belikan me something...

taraaa.... POWER BANK!!! adik me bagi hadiah kat me...



mr hubby kata mcm mana my adik tahu me nak power bank..me kata, dia baca me tulis kat blog heheheh

happy monday uolls!!!

10 comments:

iduraz said...

sonoknyer...bg hint through blog je yer MZ

Wan Amira said...

Haha.. its always happen to me esp bab2 emosi ni

mama tisya said...

wah sronok adik suzi hadiahkn powerbank..kita pn smlm dh lastminit nmpk deal powerbank murah 30,000mah only rm 118 so trus bli

Nana said...

Heheh aritu baru cakap nak blikan?
Dh dpt adiah

Lin Azlina said...

hehe...sy pun berhajat jugak nk beli..nk wat entrila..kot2 ada org sudi kasi..hehe

cikpia said...

kak mama, suruh ur sist baca my blog jugak lah.... nak buat senarai wishlist. haha...........

Eyriqazz said...

Hahaha,menjadi wish list ya? Umm,nak buat wishlist kat blog utk isteri jugala camni

mamaRIFQY said...

wahh..rezekii..dapatttt terusss...

AyuArjuna BiGoshh said...

untong...
ni mesti nizar yg belikan hik hik

Fauzan Suhairi said...

Whoaa untung lah.

I pun baru beli. Tapi beli sendiri je. Hehee.

Yang 11200 punya price RM 209.

Mahal jugak power bank ni kalau tak de promotion.

Beli kat GroupOn pun lagi murah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails