Tuesday, 19 March 2013

Berpeplum di taman

i really love the tudung that I bought from Qaira Hijab--harga RM55 sehelai...so tunggu gaji next week ingat nak beli lagi few more colours


peplum oren floral bought from Faceboutique website-- pic posing kat Taman Metropolitan Kepong..tmn ni sgt crowded kalau waktu pagi or petang, so sbb nak posing2, weolls dtg sini time tghari (tp lepak bwh pokok a.ka. tempat teduh lah)

note : me suka tgk org pakai peplum -- untung kan kalau saper2 yg badan slim melim sbb nampak sweet jer pakai peplum ni ;) memang majority fashionable attire adalah direka utk org2 kurus..*sigh

3 comments:

Chekgu Azrine said...

MZ pun kurus!!

Chekgu Azrine said...

MZ pun kurus jgk..hege

Ezna said...

erkkk u kategori x kurus ke suzz?...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails