Tuesday, 5 March 2013

membuka 'pigeon hole' dengan penuh suspens

smlm masa balik keje, nampak ada sepucuk surat ber envelope putih dlm peti surat umah...

suspens jap sbb rasanya surat utk bil2 bln ni semua dh dpt pun..

rupa2nya...
Alhamdulillah...

rezeki dari contest-montest :)

me terpilih sbg salah seorg dari 15 pemenang utk contest ni...POP utk contest ni agak mahal, and kena buat slogan in english...kebetulan my mom memang amik supplement ni...famous gak brand Pharmaton ni --jd penaja utk Fear Factor celebrity malaysia


hadiahnya--1st time me menang hadiah dlm bentuk gold coin ni...10g..so value may be ikut harga psrn emas semasa...may be around RM1.5k +



syukur alhamdulillah :)

15 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

best best... tak tdo malam kalau ila haha

mr.F said...

tahniah kak suzi,,, boleh lah dilebur emas tu nanti..hihi

Eyriqazz said...

tahniah...dah boleh hantar isteri pergi berguru ngan MZ ni...

fazilzura said...

wahhh best2

Nazayiena Ayiena said...

Tahniah....

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah tahniah suzz

mama tisya said...

tahniah suzi..bab slogan mesti suzi ada rezeki

Aishah Megahasz said...

Tahniah. Best ni...

Goh LinLin said...

Dear suzi, tks 2 your post, we will b on look out for the Good News soon !

Wan Amira said...

Congrats dr.!!! I baru nak aktif balik

Wan Amira said...

congrats suzie... i baru nak start aktif balik bulan ni :)

yumielufya said...

Kak Suzi memang seorang yang bertuah!tahniah banyak2 akak..bestnya dapat emaSS!!!

Ezna said...

bestnyer gold :-)

mummy_ayu said...

wah..congrats!!

Nana said...

tahniah.,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails