Thursday, 28 March 2013

Makan besar @Lunch @Spore

kami jumpa restoran ni ie Restoran Al-Azhar berpandukan GPS PapaGo..sbb cari restoran halal kan...ni area Bukit Timah, Spore..

org ramai makan kat sini so agak crowded

tak sure nak order apa...so last2 kami order set dari menu..set for 4 adults..total harga SGD40 (tak termasuk drinks)...tp sgtlah berbaloi2 sbb sedap and kuantiti yg byk...kami order siakap tiga rasa, tomyam campur, telur dadar, kangkung goreng and udg celup tepung...


siyes mkn besar bukan time dinner tapi time lunch :) mkn plak tergesa2 sbb my sis kena attend briefing convo..

kalau weolls dtg lagi area Bukit Timah memang nak mkn lagi kat sini :) simply yummilicious!!!

6 comments:

mama ila said...

good info..hehe..kalau ada rezeki bulan 5 nie nak ke S'ngapore..nanti bolehlah singgah kat sini

Nana said...

Klw kali dua duit kita dlm 80 mcm hage standed kt kl kan

CeqGu said...

Bestnyaaaaa...cikgu baru balik dr singapore. Kami selalu stay kat orchard road sbb kat area tu byk kedai halal...shopping mall pun banyak

mama tisya said...

nasi dlm daun pisang..yummm222

Chekgu Azrine said...

fuyooo..nmpk meriah mknnnya..

Ezna said...

wahhh leh mark tempat makan ni :-) next time kalau la dtg sini leh singgah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails