Wednesday, 13 March 2013

Self-potrait a.k.a camwhore

me tak suka jd camwhore :p cuma sbb 1st time pakai tudung yg me beli dari Qaira Hijab ari tu, so gigih gaklah mengsnap pic sendiri sbb rasa suka and serasi pakai "Tudung Laila" ni...bila usha2 lagi kat website Qaira Hijab, byk yg dh sold out :( ingat nak beli kaler pink plak...





me suka sbb boleh lilit2 and pakai ikut suka hati hati, tapi kena letak brooch lah..
 

4 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

Hehehe haza pon suke amik gambo sendiri.. Nak sengih pon rasa ehhh cam ner nak sengih.. Heheheh

Nafisa81 said...

selalu gak camwhore.tp segan nak upload kat mana2..hehe

aimi said...

Cun !

Hanim said...

Comey tudung tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails