Thursday, 14 March 2013

Bosan dengan peplum lycra

so far me dh ada setengah dozen peplum tapi mostly lycra and ada sehelai yg material cotton...so now  sgt2 bosan sbb kain jenis lycra ni melekat kat bdn--memang wajib pakai tudung yg cover dada...and nampak mcm buah plum kalau badan jenis yg bukan selim melim--adoyai

tapi cinta kepada peplum masih membara--so gigih nak beli peplum chiffon plak..kiranya beralih arah dari lycra kepada chiffon...peplum chiffon memang lagi mahal dari lycra...
and dh selamat meng-order peplum fish tail - me order yg kaler purple/dark maroon tu...kaler biru turqois/pink tu sweet jer tapi tak berani nak beli byk2 takut tak serasi -- kdg2 cantik dlm pic tak semestinya cantik bila digayakan di badan sendiri ie time berposing :p


note : selagi bernama perempuan (mcm MZ), memang tak abis2 keinginan nak beli itu ini :p lps baju, kasut, lps kasut, tudung, lps tudung, handbag, lps handbag, brooch..and the list goes on and on ;)


13 comments:

permatabiru said...

terjebak juga dengan peplum tp...hurmmm xnak dah beli peplum..wajib pakai tudung labuh...waaaa...nampak tersangat menyerlah aset tuuu..*_*

Peri PiA said...

cantik nya :)

Aishah Megahasz said...

Wah..another peplum. Banyak juga Suzie ada.

fazilzura said...

lum ado koleksi ..cz sume lecra uhuhuh

Salina@IbuAqil said...

Cantiknya sis..
Teringin jgk nak cuba.. ;D

Nafisa81 said...

kalau en suami tak jeling2 takpe.. :)

MRS. K said...

Betui. betui.. material lycra mmg melekap. kena tutup dada, tutup lengan sepenuhnya n bawah vontot. huhu

eiela said...

warna maroon tuh cantik tuh..

Wan Amira said...

i suke baju2 gini tapi i sedar diri, kalau i pakai, macam malukan diri sendiri

Wansteddy Tales said...

nasip baiklah opismate wan bkn jenis kaki shopping. kot tak melayang jugak cash td kat bazar jualan haha... peplum, tgh trend skrg :)

kakchik@ella said...

Kc pun suka peplum tapi tak suka yg lycra. Kc suka peplum yg kainnya sedikit tebal.

CeqGu said...

Mmg peminat tegar peplum ni hihi

Nana said...

sy mmg xsuke baju jenis lycra
sebab melekat kat badan
peplum yg ready made bese mmg jenis lycra je

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails