Monday, 18 March 2013

merah itu cun

my zharfan sibuk nak beli basikal baru..dia nak guna duit tabung dia...(tp end up papa bayarkan separuh sbb suruh zharfan simpan duit tabung dia kat bank nanti)
survey kat kedai basikal, mahal2 gak harga basikal, mostly RM300 above...then kat giant ada basikal harga RM160...so dh selamat beli pun...warna merah..

so semlm dh rasmikan kat tmn....zharfan lom mahir tp dh pandai lah , cuma kdg2 tak reti control brake tu :p ada dua tiga kali gak jatuh

me tepek pics ajerlah









7 comments:

Sidratul Muntaha said...

semalam pun beli basikal jugak tuk budak2 ni
dekat satu kedai kat wangsa maju
ade buat sale pun
so..
merasalah bebudak ni main beskal

Nj said...

koho sihat zhafran tu. hihi

Nafisa81 said...

si kecik ariff pun dapat jugak..ingatkan abg aje

Salina@IbuAqil said...

Merah itu berani sis.. ;D

fazilzura said...

merah itu meriahhhh ...

sakan dpt berbasikal ..

emmm lupe dh zaman tokkadok bile last weols berbasikal

Nana said...

sonok nye dia dapat basikal ye
mia nye basikal smpai tayar dah pecah xpenah bawa g main taman haha
main depan umah je

Khairuddin Muhammad said...

Ayyunie pun request nak basikal baru utk birthday dia end of march ni...:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails