Thursday, 14 March 2013

Zaman kegemilangan sudah berlalu

adik me yg kata...entry kat blog me now dh boring, dull, plain-- dh tak besh mcm time me dok UK..
o yess...memang pun, itulah faktanya..

sbb kat Msia, kebykan blogger (esp mommy bloggers) memang tulis entry yg lebih kurang sama ajer...life sama, environment sama..
kalau kat UK, byk benda2 baru yg boleh me citer...

anyway, segala entries kehidupan me kat UK adalah kenangan terindah dlm fasa hidup me sampai bila2...time2 free or dtg angin pus2 teringat/rindu kehidupan zmn lampau, gigih me baca balik semua entry and mcm2 pics yg menggamit memori..

pics versi recycle...dari folder 26 mac 2011 (mr hubby yg klik kat folder ni--may be he misses our life there too)

musim bunga kat Notts...pink cherry blossom ie sakura tgh berkembang

yellow daffodils kat sekitar uni of notts UK

byk variety kaler daffodils

windu nak tgk pemandangan time spring ni

castle kat wollaton park..

8 comments:

Hanim said...

Yes...rindu...rindu..rindu...
Tipu la kalu kata yg ku x rindukn adelaide, australia...kdg2 sampai bermimpi. Mmg berhasrat nk jejak kn kaki lagi ke sana jika diizinkn Allah one sweet day. Amin...

Nana said...

Saya plak skang view dh xbape ramai mcm dulu hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

me suke jer bc entry u :)

*∽ IZAN ∽* said...

Untung juga Suzie duk Oversea blogspot bagai dah glamerr... masa Izan dulu blogspot /wordpress belum popularr... gambar2 pun baru nak start ke zaman digitall... lagi tak dapat nak simpan kenangan secara online uhuhuhuhu

fazilzura said...

harus la.. diorg kt san akalau tepek sure org2 msia nk view psl kite x penah g sano kan ..

cer kite dok sana, aci tepek benda samo jgk uhuhuhuh

jom tepek cite2 msia yg best

mama tisya said...

rindu gk bila tgk gmbr2 london..hehe...suzi lg lama sure bertambah222 rindu kn...bc entry lama2 bole la ilang rindu skit

Hanida Moss said...

kerja laa dekat uk! :)

psst malaysian mommny terlalu common kot :p

Salina@IbuAqil said...

Cantiknya sis suasana kat sana.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails