Thursday, 21 March 2013

polka dot | feeling ala2 fareeda

ni tudung MZ yg terbaru, beli kat kelate masa balik emergency ari tu


design ala2 fareeda-- kalau fareeda ori, harga from RM140 above...ni sbb ala2 fareeda, harga RM70 aje ni, kain/material high quality gak :) :) teringin gak nak beli fareeda ori tapi malas nak pegi queue/amik nombor kat butik fareeda tu (MZ jenis malas nak menunggu/bersesak2 semata2 nak beli brg :p) so MZ memang jrg pegi warehouse sale or jusco member's day cthnya :p

pic hasil camwhore -- ni pagi2 dlm keta ie sebelum masuk ofis :p

note : terasa nak berbawal plak sbb dh lama tak pakai bawal sbb malas nak iron ;)

11 comments:

Fieda Zan said...

salam kak.. kat mana nak beli tudung cam tu?

fazilzura said...

cun je...

fareeda mahei huuhuh

Mama Zharfan said...

@fieda : me beli kat booth2 kecik kat tesco kota bharu

Syuhada Salleh said...

cntik gak..

CeqGu said...

Comel pulak tgk tudung dot dot dotni hihi

MRS. K said...

No lah.. Tak payah que pon. Pegi je butik. Yg kena amik no tu time jualan masyurr sahaja.

AyuArjuna BiGoshh said...

cantek

~aYu~ said...

nice tudung sis... suka..suka..

εïзmummyHazaεïз said...

cantik... me selalu beli chiffon layer ni dari Kelantan, FB Surimedina Butik. Cantik2.. :) Harga bawah RM100

Nafisa81 said...

selalu gi kerja pakai baju apa? blouse ke baju kurung?

mamaRIFQY said...

satu yg na persaan, kalo kak suzz ambik gambar sendiiri mst akan tutp mulut...biase chantek gojes jer kalo org lain snapkkan sbb senyum nampak gg...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails