Thursday, 7 March 2013

Tips menyimpan tudung awning

tips la sgt hehhe

sbb me dh ada byk gak koleksi tudung awning 3 layer ni (rasanya dh sedozen or even lebey)...so memang bersepah lah me gantung merata2 :p then ternampak ada org jual HANGER BERCLIPPED..

ha terus me order...so dh dpt pun hanger ni...



me menggantung segala tudung me dgn hati gumbira ;) me jrg2 pakai tudung bawal sbb maleh nak iron heheh tudung bwl memang cun esp yg sulam timbul and kaler pelangi..so time dtg mood rajin memang pakai gak bawal cuma susah nak pakai sbb jd penyek bila salah sarung/pakai --leceh2..

uolls masih setia dgn bawal ker? ramai jer my colleagues yg masih setia dgn bawal..and my students majority masih berbawal (minus yg pakai shawl and tudung awning lah ;) )
 

12 comments:

Aishah Megahasz said...

Dah malas pakai tudung awning sebab tak larat nak jaga awning tu daripada terkepek. Habis semua bagi dekat mak.. Pakai syiria lagi banyak sekarang.

fazilzura said...

emm mmg ingt nak beli cume tkut awning nye kemot huuhuh

ibuayu said...

order kat mana ya brp rm

*∽ IZAN ∽* said...

wah mana nak cari ni.. izan pun bermasalah nak simpan tudung awning ni uhuhuhuhu

Mooniqueen said...

aah la bagus jugak penggatung ni.. bukan takat gantung tudung awning je, mcm2 blh gantung..

Chekgu Azrine said...

kongsila beli kt mana?

Nafisa81 said...

saya masih berbawal...tudung awning ni ada..tp beberapa helai jer...selalu saya kepit dgn penyepit tu bahagian bawah dagu, kat tempat brooch tu.

Amira Fairul said...

masih dengan bawal dan tudung2 yang sewaktu dengan nya. hubby kurang gemar tgk saya pakai yg ada awning ni.. tapi tetap ada dalam 4-5 helai je. itu pakai kalau ada orang tiba2 terjah rumah atau malas sgt nak gosok.

CeqGu said...

Eeeeee nak jugak

blog-tips-kurus said...

pakai bawal kena tiup2. hahahah!

cikpia said...

nak jugak!!! beli mana kak mama?

AyuArjuna BiGoshh said...

best gak main gantung2 gini :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails