Thursday, 7 March 2013

kalau tak collect kira burnt...emmm

memang ada organizer contest yg jenis suka menyusahkan winners wpun hadiah ciput ie tidak seberapa...--so diaorg memang 'paksa' winners pegi collect hadiah from their office pdhal boleh jer hadiah tu dipos..

alasannya, winners alamat Klang Valley kena dtg collect sendiri hadiah..so terpaksalah me drive all the way from Gombak to Shah Alam...kos petrol lagi, kos tol lagi..

semata2 nak collect voucher RM100 ni...hadiah saguhati contest Cocon...


byk jer organzer yg terus pos/kurier hadiah kpd pemenang...memang syoklah bila menang hadiah dari organizer yg mcm tu :)

note : memang mcm2 kerenah dunia contest ni...tp sbb dh jd my passion and my side income, so nak tak nak kena telan and harungi jer..

7 comments:

mama tisya said...

tahniah..ni kita pn baru dpt email d rorganizer nk kena collect adiah kt shah alam gk..

Syuhada Salleh said...

rugi klau x amik tu..kupon rm1oo, byk jgk tu..

AyuArjuna BiGoshh said...

me pun menyampah kadang2...lagi klau kena collect kat area klang hanya ciput benar jer....

fazilzura said...

best

*∽ IZAN ∽* said...

tak pe.. masih balik modallll tolak minyak & tol. Rezeki yg di tolakk.. ada org mmg ikhlas tapi.. jauuuUuuUuuUuhhhhhhhhh! uhuhuhu

*∽ IZAN ∽* said...

Tak pe masih balik modal tolak minyak & toll.. mmg ada orang yg ikhlas tapi .. jaauuuuuUuuUuuuuhhh!! uhuhuhuhu

IEJA 3SHA said...

Ade mnang contest FB
Voucher Wax.sketol je pon.. suh pos dia suh gak amik
At PJ ,rmh me at cheras..so by2 la.
ade gak mnang contest at radio cam album ke...x nak pos gak...almatnyer me dengar radio lain yg x ssahkn pendengar bila mnang contest..hehe bleh gitu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails