Wednesday, 6 March 2013

set family t-shirt | kat mana nak beli

adik me and his boys ada pakai t-shirt superman..so lil ariff pun ckp nak t-shirt yg sama

me ada nampak kat parkson...yg ori memang mahal lah (kids size)...

lom sempat nak google2...harapa2 ada jual online..senang nak beli..

memang sgt cute kalau pakai t-shirt yg jenis set2 ni esp kalau amik pics /PS--dh lama kami tak berPS...


12 comments:

permatabiru said...

nak cari juga tp kat mn ekk..

Aishah Megahasz said...

Ada banyak jual di Padang Besar. T-shirt yang sama Aishah baru beli untuk Hadif Syahmi. Murah RM15 saja. Jual online tak sure kat mana.

Nafisa81 said...

takpun akak cari jer yg jahit felt tee...boleh design sendiri...taruk nama zarfan..arif..

Nad MamaZN said...

Kak suzie try search kt fb : dunia zee
Harap jumpa apa yg diingini
Mmg byk pilihan

Lagi 1, search : dida zainal

aimi said...

Yup, yg ori agak mahal. Ja beli kt pavilion kalo xsilap. Skrang sibuk nk cari yg batman plk Eham n adam

Wan Amira said...

Emir has the same tshirt yang u letak ni.. i bought in bangkok.. memang ada size untuk adult dan kanak2.. tapi i beli untuk emir je.. murah bangat.. budak kecik RM12 kot.. orang besar i tak tanya.. and quite a good quality :)

Nana said...

Ada banyak kat fb
Tp xigt plak apa nama fb dia

fazilzura said...

tempah je kt fb ...

cam daku ni aci je jait felt sdiri

Fadth Wan said...

Mcm syok ja.. Pakai baju sama ramai2 1 family... suka.suka..

AyuArjuna BiGoshh said...

chantek2....
i suke :)

gifts4uprint said...

Saya ada buat print baju ni....guna silkscreen dan heat press.Baju 100% cotton Oren Sport.
Emailkan apa2 to gifts4uprint@gmail.com

lebih senang ke http://tshirtcetak1.blogspot.com

printingmurah said...

Salam..kami menawarkan percetakan tshirt, flyers, banner, banting dan lain2 lagi..

sila layari website kami:
www.printingmurah2u.com.my

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails