Monday, 11 March 2013

Kita hanya merancang

dh dua hari rupanya my blog without entry..

sepatutnya weekend me keje (jd trainer), tp thari jumaat tu my cmom all ckp my eldest sis sakit agak kritikal...so me, my bro and my elder sis pun buat decision utk balik kg after ofis hour...me tak bwk my kids balik kg sbb nak balik kejap ajer pun...

early morning sabtu, 3 of us sampai kat kg...the  whole day saturday, my eldest sis nampak getting better sbb dh boleh bangun and dh boleh mkn sikit....
but hari ahad, she became unconscious mcm deep koma...

me, adik me and kakak me bertolak balik KL tghari semlm while my elder sis masih belum conscious...then ptgnya my mom call ckp my kak long dh sedar...so lega sikitlah..

moga2 masih ada sinar harapan utk my kak long sembuh sepenuhnya...amiin
 

7 comments:

mamaRIFQY said...

moga makin sembuh ye sis mz..sakit ape kak suzz..ke na yg termiss part ni?

Nurulhuda Abdul Latip said...

Mudah2an Kak Long akan cepat sembuh.

Wan Amira said...

InsyaAllah berkat doa dari ibu dan seluruh ahli keluarga

Nad MamaZN said...

In shaa Allah..
Moga cepat sembuh

Nafisa81 said...

semoga cepat sembuh..

mama ila said...

semoga kakak cepat sembuh yer...

*∽ IZAN ∽* said...

get well sooonnnnn to your dear sister... aminnnnnnnnn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails