Wednesday, 20 March 2013

Bling2 pengubat hati

semlm memang ada episod suka and episod duka..duka sbb perihal windscreen tu...
then suka ie good news sbb me menang something ..

alhamdulillah, me menang cincin bentuk riben tajaan Poh Kong, contest online ajer ni...Eh Magz...


contest ni slogan based, me buat slogan on the spot,  so dh tak ingat ntah apa slogan yg me tulis, then dh lupa pun psl contest ni, then tup2 dpt surat dari Blu Inc semlm..memang kalau contest online, konsepnya join & forget ajer sbb tak gunakan POP

ni promo contest ni

nak kena pegi collect hadiah ni sbb dua date 22 mac ajer ni...harap2 sempat collect ari ni or esok..weekday me sgt bz sbb kelas full...

tak sure me dpt yg mana..ada dua kaler ribbon ring ni..


12 comments:

Bahrain Ramlan said...

fuh!!..mahalnya..anyway..tahniah!!

mama tisya said...

tahniah

Nana said...

cantiknye..

AyuArjuna BiGoshh said...

cantek wehhh

Nafisa81 said...

tak mampu nak beli sendiri :)

izan mama mia said...

wah..tahniah..cantik hadiahnya..mahal tu

εïзmummyHazaεïз said...

Wah.. Tahniah mamaZharfan...

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh! cantiknyer.. terus drooling tgk cincin tu, haha!

Nur-nba said...

Tahniah sis.. cantiknya hadiah tu..

Tuan Juhaida said...

wah, cantiknya!tahniah!suka2!

Hanim said...

Comey banget

cikpia said...

argh, cantiknya!!!!!! congrats!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails