Friday, 22 June 2012

1st time MZ beli Al-Islam

...
 memang masa event Ibu ratu hatiku Harmoni tu, ada editor Al-Islam yg panggil me and my mom utk snap pic --katanya nak masukkan dlm magz Al-Islam..

so dh kuar pun pic nya...dlm Al-Islam Julai 2012


close up pic me & my mom



ni cover al-islam latest - RM5 ajer pun harga magz ni


siyes menarik sungguh content Al-Islam ni..penuh dgn pengisian..ada citer tulisan Ustaz Ridhwan Tee --psl arwah mak dia yg mati sbg non-Muslim..bagaimana mayat diuruskan..sedey and ngeri gitu...ada mcm2 citer lg..

 

6 comments:

~nadyahoney~ said...

tahniah...smg menjadi contoh pada semua..:)

Ezna said...

nak beli al islam gak!!!

Chekgu Azrine said...

boleh la beli nanti..insyaAllah..

amirah said...

tahniah MZ,..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

yg nie banyak liputan utk kemenangan mz kan?

tiefazatie said...

tahniah sis..
rasa bangga n gembira tue..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails